Közművelődésügy

Vincze Attila Miklós
Vincze Attila Miklós főszerkesztő

Sok szeretettel üdvözöllek a Ferenc Körúti Híreknél, kedves Olvasónk!

Vincze Attila Miklós vagyok, a híroldal főszerkesztője. Ugye nem bánod, hogy tegezünk téged? Elvégre itt az interneten mindenki fiatal. Legalább lélekben. Hiszen nem az a fontos, hogy az ember hány éves. 🙂

Ráadásul bőven van annyi közös vonás benned és bennünk, hogy most azonnal megigyuk a virtuális pertut.

Hogy miért vagyunk ennyi biztosak ebben?

Azért, mert a budapesti Ferenc körút közelében lakunk – te pedig vagy szintén errefelé laksz, vagy a munkád köt ide, netán valamilyen személyes okból érdekel téged, milyen az élet ezen a hosszában a Boráros tértől a Corvin negyedig, keresztben pedig a Kálvin tértől a Klinikákig terjedő területen.

Vincze Szilvia
Vincze Szilvia szerkesztő

Biztos azért olvasod ezt az oldalt, mert érzed, hogy neked szól. Sőt: akár rólad is.

Életem Párjával feltett szándékunk, hogy képességeink legjavát nyújtva valóban fontos, megbízható információkkal lássunk el téged és a többi Olvasónkat. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Persze amikor ezt elhatároztuk, még nem sejtettük, hogy már az első cikk megjelenése előtt meg kell küzdenünk egy kihívással.

Hogyan írjunk arról, ami nincs?

Az induláskor az első feladataink egyike az lett volna, hogy hasznos információkkal töltsük föl az Intézmények menüpont almenüit. A közmű szolgáltatóktól az iskolákig. Csakhogy vannak olyan szolgáltatók, melyeknek nem hogy a Ferenc Körúti Hírek tudósítási területén, de az egész IX. kerületben nincs ügyfélszolgálati irodájuk.

Ez azért is okozott fejtörést nekünk, mert ennek a híroldalnak a “testvérbátyját”, a Ferencvárosi Híreket is mi szerkesztjük.

Kompromisszumként azt találtuk ki, hogy ezeknek a szolgáltatóknak a területünkhöz legközelebbi egy-két irodáját említjük meg az oldalunkon és közkinccsé tesszük, amit az ELMŰ Nyrt.-nél tapasztaltunk, amikor legutóbb náluk jártunk.

Bár az még a múlt hónapban volt, talán még most is adnak az ügyfeleknek olyan kérdőívet, melyen többek közt azt is megkérdezik az ügyféltől, szerinte hol nyíljon a következő ügyfélszolgálati iroda. Ha legközelebb arra jársz, kérdezd meg, gyűjtik-e még a válaszokat és ha igen, jelöld meg, hogy legszívesebben a IX. kerületben látnád az új irodát!

Ezen kívül még két tanácsot hoztunk neked mára:

  1. Ha a FŐGÁZ Zrt. ügyfele vagy és az is akarsz maradni, kattints ide és olvasd el a cég felhívását! Görgess majd lefelé, mert hosszabb szöveg, mint amekkorának első ránézésre látszik!
  2. Olvasd a Ferencvárosi Híreket is!

Hamarosan ismét jelentkezünk.

One Comment on “Közművelődésügy”

Comments are closed.