Combino-mentes hajnalok szeptemberben

E hónapban még két alkalommal fordul elő, hogy a Nagykörúton a 6-os villamosok néhány órán át nem közlekednek. Persze ezúttal is lesznek helyettük 6V jelzésű pótlóbuszok. Alább olvashatod a forgalmi változás azon részleteit, melyek téged is érinthetnek.

A mai és a 24-i hétfőn 23 óra 10 perctől kezdődően Ferencvárosban villamosra szállva a Nagykörútnak a Blaha Lujza téren túli részét úgy tudod elérni, hogy a Blaha Lujza téren a 923-as busz megállójában (a Népszínház utcai kereszteződésnél) átszállsz egy pótlóbuszra.

Kedden hajnalban már a Ferenc körúti megállókban is pótlóbuszok állnak meg.

A Boráros téren:

  • Buda felé holnap és 25-én, kedden 0 óra 7 perc és 4 óra között az ellenkező irányú villamosmegállóban szállhatsz föl a pótlóbuszokra.
  • A Mester utca felé holnap és 25-én, kedden 0 óra 20 perc és 4 óra 25 perc között az ellenkező irányú villamosmegállóban szállhatsz föl a pótlóbuszokra.

A Mester utcánál:

  • A Boráros tér felé holnap és 25-én, kedden 0 óra 4 perc és 4 óra között a villamosmegállóban szállhatsz föl a pótlóbuszokra.
  • A Corvin negyed felé holnap és 25-én, kedden 0 óra 25 perc és 4 óra 30 perc között a villamosmegállóban szállhatsz föl a pótlóbuszokra.

A Corvin negyednél:

  • A Mester utca felé holnap és 25-én, kedden 0 óra 4 perc és 4 óra között a villamosmegállóban szállhatsz föl a pótlóbuszokra.
  • Ferencvárosból kifelé holnap és 25-én, kedden 0 óra 25 perc és 4 óra 30 perc között a villamosmegállóban szállhatsz föl a pótlóbuszokra.