Küldetés

Vincze Attila Miklós főszerkesztő
Vincze Attila Miklós főszerkesztő

A Ferenc Körúti Hírek nem egy hagyományos hírportál. Ezt többek közt abból is láthatod, kedves Olvasónk, hogy kezdettől fogva mindvégig tegeződünk veled, mert azt akarjuk, hogy érezd, közel állunk hozzád. Nem a szólamok szintjén, hanem ténylegesen.

Ha szaftos sztorikra, sztárpletykákra stb. vágysz, azokból bőven találhatsz magadnak kedvedre valót máshol. Mi nem hajszoljuk a bulváros szenzációkat. Nem akarunk több tonnányi információval elárasztani téged. Csak olyasmit akarunk nyújtani neked, aminek hasznát láthatod.

Vincze Szilvia szerkesztő
Vincze Szilvia szerkesztő

Már csak azért sem kell attól tartanod, hogy belefulladsz az általunk közölt információk tengerébe, mert a Ferenc Körúti Hírek szerkesztősége – akárcsak a testvéroldalaként működő Ferencvárosi Hírek szerkesztősége – mindössze ez a két ember, akiknek a képét a szöveg mellett láthatod. A feleségem és jómagam.

Egy ismerősünk szerint “az információ ingyen van”. Szerintünk azonban a valóban értékes információkért keményen meg kell dolgozni.

Ebben a kemény munkában kívánunk segíteni neked azzal, hogy legalább egy részét elvégezzük a számodra (és közben a magunk számára is). Alternatív hírforrást kínálunk a számodra a hivatalos média mellett vagy helyett. Te döntöd el, mihez kezdesz vele.

Célunk egy olyan független, emberközeli hírszolgáltatás létrehozása, mely

  • igaz,
  • hiteles,
  • közérthető,
  • rosszindulatú manipulációktól mentes,
  • számukra fontos és
  • friss információkkal látja el a budapesti Ferenc Körúton illetve annak egy metrómegállónyi vonzáskörzetében élő, dolgozó, valamint az ezen a területen áthaladó embereket.

Meg persze mindenki mást is, akiket érdekelnek ezek az értékes információk. Az ugyanis a tapasztalatunk, hogy egyre több ilyen ember van Magyarországon, de a hivatalos média nem hajlandó foglalkozni ezzel az igényükkel.

Ezért tesszük meg mi – az ihirek.hu közösség többi tagjával együttműködve. A Ferenc Körúti Hírek gyakorlatilag a Ferencvárosi Hírek küldetését kívánja egy szűkebb területen, még emberközelibben megvalósítani.

One Comment on “Küldetés”

Vélemény, hozzászólás?